Kvalitet & resultat

Kvalitet

Patientnöjdhet mottagning

Arbetssätt och Kvalitetssäkring

Vårt kvalitetssäkringssystem

Vi arbetar med kvalitetsledningssystemet Qdent, som är ett hjälpmedel att utveckla och behålla hög standard inom patientsäkerhet, kvalitet, trivsel och miljö på kliniken. Vårt syfte med ett kvalitetsledningssystem är att du ska känna dig trygg hos oss, att eventuella synpunkter på vården dokumenteras och att vi har ett verktyg som hjälper oss att hålla en hög kvalitet på behandlingar och omhändertagande.

En del av det arbetet följs upp i en Patientsäkerhetsberättelse, som du hittar under fliken Kvalitet.

Kvalitet

Vi följer upp avvikelser i vård och processer för att analysera dem och förbättra vår verksamhet. Vi strävar ständigt efter att kvaliteten på våra behandlingar alltid ska vara hög. Det finns inget aktivt nationellt register för tandimplantat. Vårt eget kvalitetsregister för implantat kommer att vara klart våren 2019.

Trivsel för dig som patient

Vårt mål är att du ska trivas hos oss och då är det viktigt att miljön runt omkring är lugn och avkopplande. Vi försöker att hålla ett lugnt och behagligt arbetstempo för att undvika stressig miljö. Det är viktigt för oss att du känner dig väl omhändertagen. Vi vill väldigt gärna att du berättar för oss om du har tips på vad vi kan göra för att förbättra oss.

Miljö

Vi arbetar med att minska miljöpåverkan genom att väga in miljöaspekter när vi väljer produkter och tjänster samt minska energiåtgången på kliniken. Självklart följer vi alla lagar, förordningar och rekommendationer som finns på miljöområdet.

Fråga oss

Om Du har några frågor så är Du självklart välkommen att kontakta oss.

Resultatet av det vi gör


Vi strävar ständigt efter att kvaliteten på våra behandlingar alltid ska vara hög. Genom Qdent har vi alltid tillgång till de senaste kraven och rekommendationerna. Det finns alltid goda grunder till nya regler eller rekommendationer från myndigheterna och därför är vi noga med att alltid följa dem.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.