SPECIALISTTANDLÄKARNA Norrköping

Capio Specialisttandläkarna Norrköping

Välkommen till oss på Capio Specialisttandläkarna Norrköping. Här är vi specialisttandläkare specialiserade på tandvård och tandåkommor som kräver något av följande:

  • Käkkirurgi
  • Röntgenutredningar
  • Oral protetik (Tandersättning)
  • Implantatbehandlingar
  • Bettfysiologi
  • Tandhygienist

Capio Specialisttandläkarna Norrköping
Vrinnevisjukhuset
601 82 Norrköping

Telefon: 010 104 36 80
Email: specialisttandlakarna.norrkoping@capio.se

Öppettider
Måndag-torsdag 08.00-16.30
Fredahar 08.00-12.00


Hitta hit!

Vi finns på plan K (källarplanet) i Vrinnevisjukhuset i Norrköping. Gå in genom huvudentrén, sväng direkt till höger och fortsätt ca 100 meter tills du ser en skylt med ”Uppgång G”. Därifrån går du en trappa ner för att komma till vår klinik.

Vägbeskrivning till sjukhuset

Med bil
Samtliga infartsvägar är tydligt skyltade till sjukhuset. Vid sjukhuset finns gott om parkeringsplatser. Avgiftsfria platser finns på ca 200 meter avstånd från huvudentrén och avgiftsbelagda platser finns på ca 50 meters avstånd.

Med buss
Det går täta bussförbindelser till Vrinnevisjukhuset och hållplatsen ligger precis utanför huvudentrén. Linje 117 och 118 går hit med även linje 165, som är anropsstyrd. Se Östgötatrafiken för mer information om buss- och tågförbindelser.

Synpunkter och klagomål

Vi strävar hela tiden efter att bli bättre och att kunna erbjuda den bäst möjliga vården. Om du har synpunkter eller är missnöjd med vårt bemötande eller den vård du fått hos oss uppskattar vi om du berättar det för oss.

Kontakta då vår klinikchef Peter Göthe via e-post: peter.gothe@capio.se

För att skydda dina personuppgifter ber vi dig att inte skicka någon känslig information, såsom personnummer eller liknande via e-post.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.