Bettfysiologi

Om man känner smärta eller har andra problem i ansikts-, käk- eller huvudområdet och man har konstaterat att det inte är själva tanden som är orsaken, då kan det vara ett fall för en bettfysiolog.

Bettfysiolog - expert på käkar och tuggsystemet

En specialist inom bettfysiologi hjälper dig behandla smärta och problem i ansikte och käkar. Det kan röra sig om begränsad rörlighet, funktionsnedsättning i käklederna, knäppningar, tandgnissling och huvudvärk. Våra specialister inom bettfysiologi gör en omfattande utredning för att identifiera just dina besvär. Vi lägger därefter upp en individanpassad behandlingsplan.

En bettfysiolog behandlar även sömnapné, det vill säga andningsuppehåll medan du sover. Vi kan även behandla socialt störande snarkningar.

 

Följande av våra kliniker erbjuder bettfysiologi

Våra behandlingar

Capio Specialisttandläkarna har varit verksamma inom specialisttandvård i över 30 år. Vi är specialister inom bettfysiologi, endodonti, käkkirurgi, protetik och paradontologi och har lång erfarenhet av specialisttandvård. Vi arbetar med den senaste tandtekniska teknologin och inom koncernen finns även Capio Tandteknik, vårt fullservicelaboratorium. Det innebär att vi står för alla steg i processen, och kan därför kvalitetsäkra vaje del.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.