bettfysiologi

Om man känner smärta eller har andra problem i ansikts- käk- eller huvudområdet och det har konstaterats att det inte är själva tanden som är orsaken, då kan det vara ett ämne för en bettfysiolog.

En specialist inom bettfysiologi hjälper dig behandla smärta och problem i ansikte och käkar. Det kan röra sig om begränsad rörlighet, funktionsnedsättning i käklederna, knäppningar, tandgnissling och huvudvärk. Våra specialister inom bettfysiologi gör en omfattande utredning för att identifiera just dina besvär. Vi lägger därefter upp en individanpassad behandlingsplan.

Inom bettfysiologin behandlas även sömnapnéer som är andningsuppehåll medan du sover. Vi kan även behandla socialt störande snarkningar.

 

Följande av våra kliniker erbjuder bettfysiologi

Våra behandlingar

GHP Specialisttandläkarna har varit verksamma med specialisttandvård i över 30 år. Vi är specialister inom bettfysiologi, endodonti, käkkirurgi, protetik och paradontologi och har lång erfarenhet av specialisttandvård. Vi arbetar med den senaste tandtekniska teknologin och inom koncernen rymmer även GHP Tandteknik som är ett fullservicelaboratorium. Det innebär att vi har hela flödet inom oss och kan därför kvalitetsäkra vaje del.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.