Aktuellt


 • Ny på jobbet – parodontolog Elias Jajjo
  Som parodontolog utreder och behandlar Elias Jajjo parodontit och andra svårbehandlade tandsjukdomar. I rollen som specialist ingår avancerade kirurgiska behandlingar runt tänder och implantat, men även mjukvävnadsplastik och benuppbyggnad inför implantatbehandling. Sedan en dryg månad är han anställd hos Capio Specialisttandläkarna Sophiahemmet.
  Läs mer

 • Orofacial smärta i fokus när vår bettfysiolog föreläste på tandsköterskornas yrkeskonferens
  På Svenska Tandsköterskeförbundets Yrkeskonferens 2024 fick vår specialisttandläkare Sarah Vaderlind förmånen att föreläsa om orofacial smärta och käkfunktionsstörningar. Sarah, som till vardags arbetar vid vår enhet Capio Specialisttandläkarna Sophiahemmet, brinner för att utreda, diagnostisera och behandla patienter med smärta eller funktionsstörningar i käkområdet.
  Läs mer

 • Klinikkoordinator – spindeln i nätet med trivselansvar
  Som klinikkoordinator på Capio Specialisttandläkarna Sophiahemmet har Helene Isakson ett övergripande ansvar för samordning och delegering av uppgifter. Hon har superkoll på tidböcker, bokningsscheman, personalbeläggning – och ser till att varje medarbetare trivs på jobbet.
  Läs mer

 • Uppskattat föredrag vid Nordens viktigaste mötesplats för svensk tandvård
  Under den senaste odontologiska riksstämman i Umeå höll vår parodontolog Denise Abadji ett uppskattat och välbesökt föredrag. Ett hedersuppdrag som attraherade många åhörare och gav mycket positiv respons, berättar hon.
  Läs mer

 • Medarbetarintervju – specialisttandläkare Erik Friman
  Erik Friman är ny käkkirurg på Capio Specialisttandläkarnas klinik på Sophiahemmet. Det som lockade var framför allt det fina och väletablerade multidisciplinära samarbetet runt patienten.
  Läs mer

 • Medarbetarintervju – operationstandsköterska Sabine Stjernström
  Grattis, Sabine Stjernström, nyutexaminerad operationstandsköterska hos oss på Stockholmskliniken.
  Läs mer

 • Medarbetarintervju – specialisttandläkare Florentia Stylianou
  Florentia Stylianou är ny endodontist på vår klinik i Nacka – och hennes höga förväntningar på arbetsplatsen har överträffats med råge.
  Läs mer

 • Medarbetarintervju – specialisttandläkare Winnie Nguyen Thi
  När Winnie Nguyen Thi gjorde ett besök hos Capio Specialisttandläkarna Nacka efter kontakt med klinikchefen kändes det helt rätt – här ville hon arbeta som specialist i endodonti.
  Läs mer

 • Medarbetarintervju – specialisttandläkare Knut Moldenes
  Knut Moldenes blev nyligen klar med sin ST-tjänst på vår klinik i Nacka. Nu är han vår nya specialist inom oral protetik.
  Läs mer

 • Intervju Daniel Benchimol – klinikchef och odontologisk radiolog
  Låt oss presentera Daniel Benchimol, ny klinikchef på Capio Specialisttandläkarna i Nacka, sedan sex månader tillbaka. Daniel har varit verksam hos oss som specialist inom odontologisk radiologi sedan 2017. Vid årsskiftet började han arbeta i sin nya roll och kombinerar nu chefskapet med sitt praktiska arbete som radiolog.
  Läs mer

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.